News

3 unieke locaties om te overnachten!

Of we er nu een weekendje tussenuit gaan in Nederland of vakantie vieren in het buitenland; als het even kan, slapen we het liefst op een bijzondere locatie. Een boomhut (een tipi bijvoorbeeld), of een accommodatie op een speciale plek. Zoeken en speuren naar zulke pareltjes vinden wij één van de leukste onderdelen van het plannen van een trip.

Maar het kost ook veel tijd, en daarom is het fijn als iemand anders al wat voorwerk heeft gedaan. Op de website van Canopy & Stars vind je meer dan 500 unieke slaapplekken. Vooral in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië. Al vind je ook plekken in Kenia en Finland. Scrollen door de adresjes op Canopy & Stars is al een feest op zich, dus bereid je alvast voor op heel veel ooh’s en aah’s. 
 

1. Brook House Hobbit Hut
unieke_slaapplek_overnachting_accommodatieunieke_overnachting_hotel_slaapplek
Perfect voor een weekendje voor 2 is deze hut in Herefordshire, Engeland. Je zou het niet zeggen, maar in de Brook House Hobbit Hut is naast een comfortabel kingsize bed ook nog ruimte voor een houtkacheltje. Buiten kun je op comfortabele ligstoelen genieten van een knisperend kampvuurtje. Ultiem romantisch!
 

2. The Loveland Pod
unieke locaties om te overnachten
Op Loveland Farm, vlakbij Devon (Engeland), kun je terecht in een Loveland Pod. Deze iglo-achtige tenten zijn prachtig ingericht, inclusief openhaard. Heb je overdag genoeg natuur gezien? Dan zet je ’s avonds de projector aan en kijk je een film tegen de wand van de pod. Yes, please.

 
3. The Beermoth Truck
unieke overnachting locatieunieke overnachting locaties reizen
The Beermoth is voormalige brandweerauto die omgebouwd is tot een leefruimte voor 2 personen. Deze truck staat op het landgoed van Inshriach House, vlakbij Aviemore in de Schotse Hooglanden. Veel stoerder dan dit wordt het niet!
 

Blogger: Sanne Eva Dijkstra
Alle beelden zijn van Canopy & Stars: https://www.canopyandstars.co.uk/

Laat een reactie achter